Меню сайту
Медіа-партнер
Інтернет-радіо "PitStop FM"
УстановитеFlash player
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Ваше ставлення до реєстрації скутерів
Всього відповідей: 29
Міні-чат
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наші рейтинги
Друзі сайту
Новий Витків
Пошук
.


Субота, 11.05.2024, 08:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Scooter-клуб "CHALLENGE"
Головна » Архів матеріалів

Вдосталь награвшись з триколісній концепцією МР3, компанія Piaggio вирішила «приростати колесами». Спадкоємець слави МР3, який отримав цілком логічне ім'я Quadro («чотири»), вже існує аж ніяк не у вигляді дизайнерських ескізів. Побудовано та успішно випробувані ходові зразки нової моделі. Їхня офіційна презентація очікується 29 вересня, після чого чотириколісний скутер Piaggio буде представлений на шоу ЕІКМА в Мілані в листопаді поточного року. Якщо темпи процедур, що передують серійного випуску новинки, збережуться й надалі, Quadro вже навесні 2011 року може стати на конвеєр. 

Квадроцикл з «двоколісними» звичками спроектувала студія Marabese Design, яка свого часу виконувала замовлення Piaggio з розробки МР3. Конструкція передньої осі триколісного скутера, що став культовим у ряді країн Європи, була для свого часу воістину революційною. Тепер же подібним чином «облаштовано» і задня вісь новинки. За задумом авто ... Читати далі »

Переглядів: 829 | Додав: proxys | Дата: 22.09.2010 | Коментарі (0)

Мото-відділення Peugeot підтвердило швидкий дебют електричної версії скутера Peugeot Vivacity, продажі якого повинні стартувати вже в січні 2011 року. Новинка є прямим спадкоємцем ідей, втілених у концепті Scoot'Elec родом з другої половини 90-х років минулого століття. Знадобилося «всього лише» 14 років, щоб перспективні розробки добралися до конвеєра. Втім, це пояснюється тим, що Peugeot основну увагу сконцентрував на розробці і випуску набагато більш затребуваних споживачем моторолерів з ДВС. Тепер же кон'юнктура ринку досить недвозначна, і всюдисущі китайці вже наступають на п'яти, загрожуючи підім'яти під себе весь ринок мототехніки на електричній тязі. А значить, зволікати далі не можна було. 

Виробник передбачає вперше явити новинку широкій публіці в рамках Паризького автосалону, а офіційна світова прем'єра e-Vivacity відбудеться на Кельнському шоу «Intermot-2010», яке розкриє свої ... Читати далі »

Переглядів: 832 | Додав: proxys | Дата: 22.09.2010 | Коментарі (0)

Відроджена з тривалої небуття італійська марка Moto Bellini, яка народилася понад 70 років тому, у міжвоєнний період, в маленькій майстерні діда її засновника, розширює свій модельний ряд. Слідом за запропонованим нещодавно Moto Bellini B2 на ринку дебютує модель В1. Якщо первісток (хоч і з «двоечкой» у назві) представляє собою моторолер з яскраво вираженим спортивним дизайном і розрахований, в першу чергу, на молодіжну аудиторію, то нинішня прем'єра і солідніша, і покомфортніша. 

Moto Bellini B1 є чесним «50сс» з двотактним двигуном повітряного охолодження. Моторчик розвиває потужність 2,58 к.с. і відповідає нормам Євро 2. Виробник не приховує азіатське походження обох моделей, але запевняє, що їх виготовлення відбувається під пильним контролем італійських інженерів. 

Завданню забезпечення комфорту служить двомісне сидіння і широкі, плоскі платформи. Моторолер оснащений 12-дюймовими 5-с ... Читати далі »

Переглядів: 689 | Додав: proxys | Дата: 22.09.2010 | Коментарі (1)

Тезка принцеси-войовниці з колись популярного телесеріалу, гонконгська компанія Xena представила на італійському ринку два нових продукту. Мова йде про протиугінних пристосуваннях для мотоциклів і моторолерів, які мають вигляд скріпки і замикають гальмівний диск. 

«Старша» модель, позначена індексом ХХ14, об'єднує в собі протиугінний пристрій механічної дії і сигналізацію з дуже різким, дратівливим звуком, гучність якого може досягати 120 дБ. Сигналізація забезпечена датчиками удару і руху. Управління проводиться за допомогою дистанційного пульта. Корпус «скріпки» виконаний з високоміцної нержавіючої сталі, а діаметр запірного штифта складає 14 мм. Модель Xena XX14 пропонується за ціною 105 євро.

Значно простіше із влаштування, а тому і втричі дешевше, модель Xena X2. Втім, вона також гарантує надійну механічну захист транспортного засобу завдяки використанню високоякісної сталі, випробуваною п ... Читати далі »

Переглядів: 720 | Додав: proxys | Дата: 22.09.2010 | Коментарі (0)

Старт продажів нового Peugeot намічений на найближчу осінь. Привабливий дизайн і непогані технічні характеристики поєднуються з досить гуманною ціною - 1250 євро. «Обитель Лева» покладає великі надії на своє нове дітище, яке має проникнути і закріпитися в Top 5 європейських скутерів категорії 50сс, де Peugeot представлений і так досить солідно. На частку компанії припадає 19% цього сегмента ринку мототехніки в Європі, і новинка повинна кілька вплинути на співвідношення сил провідних мотовиробників. Модель Kisbee 1950 стане дев'ятим «50сс» у модельному ряді Peugeot. 

Нове «левеня» оснащений 4-тактним одноциліндровим двигуном потужністю 3,67 к.с. Силова установка піддалася тотальної модернізації: змін зазнали головка циліндра, поршень з шатунів, карбюратор, трансмісія, картер, повітряний фільтр і випускна система. Особливо пишаються виробники досягнутим «озелененням» отриманого агрегату: вик ... Читати далі »

Переглядів: 762 | Додав: proxys | Дата: 22.09.2010 | Коментарі (0)

Захистити свій транспорт від викрадення будь-який авто-і мотовласник вважає завданням першорядної важливості. Зрозуміло, будь-який, навіть самий надійний замок навряд чи вбереже від цілеспрямованої, спланованою заздалегідь крадіжки саме вашого транспортного засобу. Але відвадити «ситуативного» викрадача, що вибирає мішень подоступніше, захисний пристрій цілком під силу. Відносно недорогу і досить оригінальну систему безпеки для скутерів і мотоциклів пропонує європейським споживачам компанія Grip-Lock.com з Нової Зеландії.

Запірний пристрій блокує рукоятки акселератора і гальма під час стоянки транспортного засобу. Під кволу на вигляд пластикової облицюванням прихована конструкція з високоміцної сталі - поздовжні загартовані стрижні діаметром 3,1 мм. Гумові вставки дозволяють регулювати внутрішній простір запірний пристрій, підганяючи під ... Читати далі »

Переглядів: 784 | Додав: proxys | Дата: 22.08.2010 | Коментарі (0)

Озвучені раніше наміри ДАІ не форсувати процес реєстрації мопедів і витримати «технічну паузу» до 1 листопада нинішнього року тепер прибраний в законодавчу форму. Кабінет Міністрів України своєю постановою № 618 від 21 липня вніс відповідну поправку в документ, що передбачав завершити реєстрацію мопедів за спрощеною процедурою до 1 липня.

Уряд встановив, що протягом що залишилися до зазначеного терміну трьох з невеликим місяців мопеди можна зареєструвати без надання всього пакету документів, що підтверджують правомірність придбання транспортного засобу.

Таким чином, уряд погодився з доводами ДАІ про те, що відведений спочатку термін для реєстрації мопедів був дуже короткий і не враховував усього обсягу поставленого завдання і неминучих технічних складностей при її виконанні.

Переглядів: 794 | Додав: proxys | Дата: 25.07.2010 | Коментарі (0)

Японська Honda Motor оголосила про те, що почне комерційні продажі свого новітнього електроскутера EV-neo вже в грудні поточного року. 

Спочатку модель будуть продавати на батьківщині бренду - в Японії. Основні потенційні покупці - приватні особи та власники бізнесів, пов'язаних з кур'єрською доставкою.

Скутер забезпечений літій-іонною батареєю високої потужності в якості джерела живлення, і електромотором як двигун. Батарея заряджається від звичайної розетки. Як заявляє виробник, їх електроскутер являє собою повноцінний аналог 50-кубових бензинових скутерів.

Нагадаємо, Honda вперше презентувала концепт EV-neo на 41 Токійському Motor Show в 2009 році.

Деякі технічні характеристики машини. Габарити (довжина, ширина, висота) - 1802х681х1066мм. Дальність їзди без підзарядки - близько 30 км (при швидкості 30 км / год на рівній дорозі). Батареї виробництва Toshiba. Заряджати ... Читати далі »

Переглядів: 766 | Додав: proxys | Дата: 25.07.2010 | Коментарі (0)

Супутникова навігація в останні роки перестала бути екзотикою на наших теренах. Прокладання курсу до місця призначення довіряють «всезнайкам з коробочки» все більше автомобілістів і байкерів. Однак, разом зі зручностями, приходять і проблеми. Як надійно закріпити корисний і дуже дорогий прилад на мотоциклі або скутері, щоб потім не спостерігати з гіркотою, як він, зісковзнувши з кріплення, танцює на асфальті під колесами нескінченного потоку машин? Для цього треба або бути майстром на всі руки, або ж довіритися нову розробку Givi.

Кріплення для навігаторів Givi S950 являє собою водонепроникний футляр на застібці-блискавці з великим віконцем з прозорого матеріалу. Футляр кріпиться на надійному поворотному кронштейні, встановленому на кермі мотоцикла або моторолера. Обертання кріпильної майданчики можливо як по горизонталі, так і у вертикальній площині, з блокуванням положень.

Футля ... Читати далі »

Переглядів: 1045 | Додав: proxys | Дата: 25.07.2010 | Коментарі (0)

Сімейство Kymco Agility розростається. У дилерські центри цієї тайванської марки в європейських країнах почали надходити нові Agility R16 - 2-тактний і 200-кубовий скутер з 4-тактним двигуном. Таким чином, модельний діапазон розширений в обидві сторони. Цей крок помітно зміцнює позиції Kymco як серйозного гравця на світовому ринку скутерів. Її продукція поставляється в різних варіантах виконання і покликана задовольняти найрізноманітніші запити споживачів. Всім версіями Agility R16, незалежно від робочого об'єму двигуна, притаманна особлива «гнучкість», здатність не розчарувати шанувальників самих різних стилів їзди. Ця властивість робить пересування за допомогою Agility R16 легким і безпечним в умовах щільного дорожнього трафіку перенаселених сучасних мегаполісів. Недарма назва моделі - Agility - в дослівному перекладі з англійської означає «спритність», «спритність». 

Двохсотка Kymco Agi ... Читати далі »
Переглядів: 877 | Додав: proxys | Дата: 25.07.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 3 »
Copyright - Proxys Company - © 2024